МARKARBETEN

Vi utför alla typer av markarbeten, stora som små. Som helhetsleverantör kan vi erbjuda hjälp till samtliga moment i projekt, från planeringsstadiet till slutförandet.

Grävmaskin lägger ut dränering

Geodeal Markentreprenad AB har gedigen erfarenhet och kompetens inom alla former av markarbeten och kan förse dig som kund med helhetslösningar som gör dig trygg genom hela processen. Vi håller vad vi lovar och levererar resultat med hög kvalité och i tid.

FÖRDELARNA MED ATT VÄLJA OSS

Ett starkt team med bred erfarenhet

Marknadens bästa utrustningar

Arbetar alltid säkert och effektivt

Kostnadseffektiva

Våra tjänster

Geodeal Markentreprenad AB är din kompletta entreprenör inom markarbeten. Stensättning och plattläggning, anslutning till kommunalt vatten och avlopp, enskilt avlopp och innegårdsrenovering är några av de tjänster vi erbjuder i Stockholm med omnejd.

Stensättning och plattläggning

Vi erbjuder en helhetslösning där vi hjälper dig att beräkna hur stor yta som skall stensättas, införskaffar och transporterar material, utför underarbetet och fortsätter sedan med sten- och plattläggning, och avslutar med att forsla bort allt restmaterial.

Utsättning för asfalteringsarbete

Anslutning till kommunalt vatten och avlopp

Vi hjälper dig att ansluta ditt hus till kommunalt vatten och avlopp. Genom våra duktiga medarbetare kan vi utföra arbetet som totalentreprenad, där vi gör allt från schakt till rörläggning och anslutning samt återfyllning och återställning. Vi levererar en helhetslösning anpassat just för din fastighet!

Schaktning, läggning av ledningsbädd och kringfyllning för VA arbete

Enskilt Avlopp

Ett enskilt avlopp är en avloppsanläggning som inte är ansluten till det kommunala avloppsnätet. De flesta av dessa bygger på en gammaldags markbaserad teknik som tyvärr inte renar avloppsvattnet bra nog. Vi hjälper dig genom att ta fram rätt avloppslösning för din fastighet.

Ledningsläggning för enskilt avlopp

Innergårdsrenovering

Geodeal Markentreprenad AB kan presentera dig en helhetslösning som uppfyller dina önskemål. Vi erbjuder våra tjänster inom innergårdsrenovering till både företag, bostadsrättsföreningar, hyresrättsföreningar och ägare av kontor.

Grävmaskin utför schaktarbete för innegårdsrenovering i Stockholm

Vi arbetar i Stockholm med omnejd

Oavsett vart du bor: i Sollentuna, Värmdö eller Uppsala. Det finns inga geografiska begränsningar för oss. Vi kommer till dig och hjälper mer än gärna med mark- och geodetiskt arbete. Du kan nå oss via telefon 070-279 82 08

Vi arbetar i Stockholm med omnejd

Vår vardag

Grävmaskin utför schaktarbete Grävmaskin lägger ut kringfyllning för VA Geodeal grävmaskin i stockholm Grävmaskin lastar krossmaterial på en dumper VA anslutningsarbete till kommunalt VA nät Mättekniker utför utsättningsarbete Grävmaskin transporteras till ett annat projekt i Stockholm Grävmaskin lastar efter losshållning
Kontakta oss

Våra andra tjänster

Schaktning

Vi utför mark-och grävarbeten i Stockholm och omnejd.

LAS MER

Dränering

Vi hjälper er med dränering av fastighets- och husgrunder.

LAS MER

Husgrund

Vi hjälper er med all förberedande arbete inför gjutning av betongplattan

LAS MER

Sprängning

Bortkörning av bergmassor med dumper

LAS MER

Bygga pool

Vi hjälper er hela vägen från idé till färdig pool.

Bygga pool

Kontakta oss via formuläret till höger

Vi återkommer till er så snart vi bara kan!

Kontaktformulär